lørdag 26. oktober 2013

En hyggelig overraskelse 
I går kom Mannen hjem.
Hans jobbeperiode var over for nok en gang. 
Og denne gangen overrasket han stort med blomster :)
Er ikke bortskjemt på det,
så det er ekstra stas når han kommer hjem med det <3
God start på helgen det ;)
 
 
Nettopp ferdig med denne boka.
Har du lest Drageløperen og Tusen strålende soler,
bør du få med deg denne også.
Brukte litt tid før jeg ble fenget av historien, men da jeg først ble fenget
klarte jeg ikke slutte å lese :)
Her kommer bokanmeldelsen fra Ark: 
 
Afghanistan, 1952. Abdullah og søsteren Pari bor sammen med faren, Saboor, og stemoren i den lille landsbyen Shadbagh. Saboor er arbeidsledig, og familien lever i fattigdom. Søsknene legger en dag ut på en reise til Kabul sammen med faren, lykkelig uvitende om skjebnen som venter dem. Og fjellene ga gjenlyd spenner over generasjoner og kontinenter, fra Kabul til Paris, fra San Francisco til den greske øya Tinos. Med sin umiskjennelige sans for visdom, dybde og innsikt skriver Khaled Hosseini om mellommenneskelige forhold, det som definerer våre liv, hvordan valgene vi tar gir gjenklang i fremtidige generasjoner og hvordan vi ofte blir overrasket av dem som står oss nærmest.

 
Denne helgen skal jeg prøve å bli ferdig med denne kjolen.
Det er bare å hive seg over strikketøyet!
Ha en super duper helg der du er <3


                                             


 

5 kommentarer:

 1. God morgen Lithe .
  Så heldig du var som fikk blomster.
  Det er skylden jeg også får det, så jeg kjøper dem til meg selv. En stund kjøpte jeg blomster hver fredag ettermiddag, siden det var starten på helgen. Snert på tide med det igjen ( nå kjøper jeg mest lys)
  Jeg holder på med Drageløperen. Men jeg leser ikke ofte, og har hylla full med halvleste romaner. Litt dumt det der..........men tiden, vet du.
  Ha en riktig herlig helg du også.

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å få blomster:-) Jeg er glad i å lese, men her går det mest i krim. Den kjolen du strikker var utrolig søt:-) God lørdag til deg! Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Så fine blomster, hyggelig med en overraskelse av og til :) Takk for anbefaling av bok, jeg har lest de to andre så denne skal jeg huske på.
  Den kjolen du strikker på er bare så fin.
  Ha en strålende lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 4. Kjolen ser ut veldig fin - og har masse arbeid - en riktig lille skatt. Jeg er spennede. Og deilig boken du leser også. Jeg hører opplesning fra Khaled Hosseini, boken heter til oss "Traumsammler" - "Drømsamler"... veldig fin forfatter.
  Jeg kan tenker meg du hadde lest hurtig... Ha en herlig helg sammen. Klem

  SvarSlett
 5. Flott kjole du strikker. Jeg står på venteliste på biblioteket på denne boken. Gleder meg til å lese den. Fortsatt god helg til deg.
  Klem

  SvarSlett