torsdag 11. oktober 2012

En liten oppsummering.. 
Nybakte spelt rundstykker lukter utrolig godt!
Jeg har bakt på speltmel i mange år, og har prøvd så godt jeg kan å holde meg helt uten hvetemel. Det er ikke helt enkelt kan jeg fortelle. Men nå er det faktisk slutt, iallefall for en god stund. Etter mange uker med store muskel og ledd smerter, bestemte jeg meg for å legge om kostholdet. Alle blodprøver har vist at jeg ikke feiler noe som kan sees der. For en del år siden fulgte jeg blodtype dietten over en lengre periode, og det var godt for min kropp. Så nå har jeg startet på den igjen :) Har holdt på i 14 dager nå, og så godt som alle plager er borte!! Det føles veldig riktig akkurat nå.
 
 
Som alltid har jeg mange håndarbeidsprosjekter på gang samtidig.
Dette lysglasset så dagens lys en ettermiddag jeg trengte en liten gave.
Mottakeren ble veldig fornøyd, og mannen likeså. Han var lei høye lysestaker på bordet, og så godt over dette glasset der han lå i sofaen å så tv ;)
 
 
Min venninne M har lenge ønsket en strikket genser, uten helt å vite hvordan den skulle være. Men hun likte godt min Dorthe inspirerte genser, og ønsket seg maken. Nå er den ferdig, og blir snart sendt avsted i posten. Håper hun blir fornøyd med resultatet.
 
 
Pulsvantene som jeg har strikket til min kollega har jeg glemt å vise.
Har strikket falske fletter og heklet en picot kant til pynt.
 
 
Dette flotte treet står rett utenfor kjøkkenvinduet mitt, er det ikke vakkert ?
Straks helg dere!
Som alltid skal den nytes ;)
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Herlig tre! Det ligner på et hjerte! :) Jeg har også slitt med mange rare vondter som ble bedre da jeg kuttet ned på hvetemel og begynte med spelt. Hjemmelagede speltrundstykker høres veldig godt ut. Jeg har bare kjøpt sånne frosne på butikken, men det er kanskje sunnere å bake selv sånn i lengden. Kanskje jeg skal prøve meg jeg og :) De pulsvantene var utrolig fine. Heldige kollega!

  SvarSlett
 2. Hei høpp!


  Du som er flink med strikkepinnene strikker vel Skappel genseren på en helg.Jeg er så stolt av at min ser ut til å ligne på en genser ha ha!!Jeg er ikke så flink med pinnene,men prøver da:)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes det er supert jeg, at man har lyst til å prøve :) Sikker på at resultatet blir bra!
   Gleder meg til å se den ferdig :o)

   Slett