torsdag 5. september 2013

Alligatorvannet

 

 
Strikkingen går det trått med om dagen.....
Trodde jo jeg ikke hadde fått noen men etter fallet i trappa,
men med nerver i klem i nakken dovner hånden,
og strikking blir vondt og vanskelig :(
Men får lest litt mer da :)
Dette var en utrolig fin bok, anbefales :DEt sommerbryllup fører Avery Pritchett hjem. Tilbake til familien som sendte henne bort.
De siste ti årene har Colorado vært Averys hjem - stedet hvor hun full av sinne og skam måtte søke tilflukt som gravid tenåring. Her har hun skapt seg et nytt liv med datteren Celi. Da Avery mottar en invitasjon til brorens bryllup, øyner hun en mulighet til å vende hjem til Greendale, Mississippi, og gjenforenes med familien. Datteren hennes er lykkelig uvitende om at hennes mørke hud vil vekke oppmerksomhet. Vil møtet med Averys fordomsfulle mor, som nesten kostet en ung mann livet den gang, føre til en ny start eller forsterke gammelt nag? Og hvordan skal Avery få bedt sin tidligere kjæreste om tilgivelse, han som har blitt nektet å se barnet sitt alle disse årene? Mest av alt trenger hun å finne svaret på hvordan Celi har fått en genetisk sykdom som bare bryter ut dersom både mor og far er er av afrikansk avstamming.

Ettersom sommeren går, åpner Averys tilbakekomst opp en pandoras eske av sjokkerende oppdagelser; av valg som er tatt og hemmeligheter som er bevart like dypt og like mørkt som bunnen av alligatorvannet.                        
 
Håper du får en deilig og avslappende dag :D


5 kommentarer:

 1. Takk for tips om bok, flott å få noen tips.
  Og god bedring, høres ut som du har hatt litt av et fall. Ikke moro, men det er kos å lese også da :)

  SvarSlett
 2. Godt å kunne slappe av med ei god bok når kroppen ikke fungerer så godt...Ønsker deg god bedring og at du snart blir helt bra etter fallet!!!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg god bedring.<3
  Takk for boktips.
  Klem.

  SvarSlett
 4. Så spennende bok. Takk for tips. Det skal skrives ned. Ønsker deg god bedring,
  Klem

  SvarSlett
 5. Kanskje du være i trim igjen - jeg ønsker deg.
  Jeg leser en bok fra spansk forfatter Elia Barcelo med tysk språk Das Geheimnis des Goldschmiedes. Jeg fant ikke med norsk språk. Kanskje du kjenner? Ja Praha var fantastisk.
  Du var også denne år i Praha. Fin. Og med herlig været fantastisk. Ha en storfin søndagkveld. Hilsen hjertelig fra Viola.

  SvarSlett